Træterrasse og opsætning af hegn til træterrasse og have

Oversigt

Inden du går igang

En god træterrasse kan samle familien til sommerens grillaftener, give ubesværet adgang til haven eller bruges til at nyde en solplet i sommerhalvåret. Hos Jørgensen & Søn Multiservice har vi stor ekspertise, når det kommer til anlæg i haven og etablering af terrasser og hegn til træterrasse i holdbart, moderne træmateriale.

Med mere end 30 års erfaring tilsammen står vi altid klar med sparring og rådgivning til din nye træterrasse. Måske den skal være i forlængelse af boligen, hævet fra jorden eller ligge et separat sted i haven? Vi tilbyder også at indramme arealer i din have med professionel hegnsopsætning, uanset om hegnet skal tilkobles din have, eller om det drejer sig om opsætning af hegn til træterrasse. Kun fantasien sætter grænser, hvortil vi altid står klar til at besigtige din have og komme med et uforpligtende tilbud.

Vores tilgang

Hos Jørgensen & Søn Multiservice bestræber vi os på at bygge effektive og holdbare træterrasser samt opsætning af hegn til træterrasse eller i din have, der følger dine ønsker og giver et fuldt ud tilfredsstillende resultat. Vi er altid i dialog med vores kunder og er tilgængelige med professionel sparring både før og efter udførelsen af opgaven. Det er vigtigt for os, at du som kunde er i fokus og er helt tryg ved kvaliteten af træmaterialet. Samtidig guider vi dig også udførligt i, hvordan din nye solplet vedligeholdes bedst muligt og i årevis kan bidrage til gode stunder i haven.

For at kunne yde vores bedste service tager vi kun én kunde ind ad gangen for netop at kunne være 100 % tilstede og have dig og dine idéer i fokus.

Planlægning og udførelse

Hos Jørgensen & Søn Multiservice planlægger vi omhyggeligt vores fremtidige opgaver for at sikre den bedst mulige udførelse og resultat af opgaven. I samarbejde med dig udvælger vi kvalitetsmaterialer og gennemgår hvorvidt, træterrassen skal have en trappe, en bestemt farve eller have en helt speciel form. Ligeledes er vi eksperter i at rådgive om havehegn, hegn til træterrasse, plankeværker og andre dekorative indramninger i træ.

Med en given konkurrencedygtig pris og en fastlagt tidsramme kan du trygt lade vores professionelle folk påbegynde arbejdet. Vi er kontaktbare til enhver tid, kommer ikke uanmeldt ud til dig og har indskrænket fokus på netop din stillede opgave. Før du ved af det, står din nye træterrasse klar til mange gode stunder i solen, komplimenteret med fx et flot hegn i haven eller et hegn til din træterrasse.

Vi hjælper med at skabe din drømmehave!

Erfaringsbaseret arbejde og kompetenceudvikling

Vi hos Jørgensen & Søn Multiservice har både en trofast skare af egne kunder og arbejder også som underentreprenører for en lang række samarbejdspartnere. Desuden bestræber vi os på at udvikle vores kompetencer løbende med relevante kurser og videreuddannelse. Med vores kvalifikationer er egnet til at udføre arbejde til dit haveanlæg, heriblandt opsætning af terrasser af træ, hegn til din have eller hegn til din træterrasse.

Tidligere løsninger

Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt

Vi leverer konkurrencedygtige priser, tilbyder rådgivning med fagfolk samt et uforpligtende tilbud, før arbejdet påbegyndes. Kontakt os allerede i dag via telefon eller mailformularen herunder – og indhent dit tilbud allerede i nu.