Haveanlæg

Oversigt

Inden du går igang

Er haven blevet lidt for vild, men ikke med vilje? Skal din kommende have være absolut vedligeholdelsesfri, eller ønsker du nye beplantninger, men mangler evnerne? Hos Jørgensen & Søn Multiservice er det kun fantasien, der sætter grænser for din have. Vores professionelle anlægsgartnere kan tilbyde dig erfaringsbaseret sparring på, hvordan vi bedst kan tilgå din kommende anlægsopgave. 


Når du kontakter os og beskriver din opgave til en af vores medarbejdere, kan vi komme ud til dig og besigtige opgaven. Herfra vil du få et uforpligtende tilbud, hvor vi i samarbejde med dig kan komme med inputs til, hvordan dit nyanlæg får det bedst mulige helhedsindtryk.

 

Derefter er der ikke andet for end at læne sig tilbage og kunne se frem til at nyde synet og oplevelsen dit nye haveanlæg.

Vores tilgang

Hos Jørgensen & Søn Multiservice bestræber vi os altid på at have en god dialog med vores kunder og er tilgængelige med professionel sparring omkring dit haveanlæg både før og efter udførelsen af opgaven.

 

Det er vigtigt for os, at du som kunde er helt tryg ved kvaliteten af nye planter og buske til haven samt udførligt ved, hvordan disse skal vedligeholdes. For at kunne yde vores bedste service tager vi kun én kunde ind ad gangen for netop at kunne være 100 % tilstede samt have dig og netop dine idéer i fokus.

Planlægning

Uanset om du er på helt bar bund omkring dine ønsker for dit nye haveanlæg eller har en specifik plan for, hvordan din opgave skal udføres, står vores professionelle anlægsgartnere klar til at varetage sig enhver opgave. Før arbejdet påbegyndes, planlægger vi sammen et budget og en tidsramme, der er passende for dig, så du trygt kan lade din fremtidige have hvile i vores hænder. Vi er kontaktbare til enhver tid, kommer ikke ud til dig uanmeldt og har indskrænket fokus på netop din stillede opgave.

Udførelse

Når opgaven er specificeret, tidsrammen og budgettet er sat, kan vores medarbejdere påbegynde deres arbejde. Vi er altid i dialog med dig som kunde og dine behov for, hvornår på dagen opgaven skal udføres. Vi er her for din skyld og for at sikre, at din have får det bedst mulige udtryk, så der ikke er en finger at sætte.

Vi hjælper med at skabe din drømmehave!

Erfaringsbaseret arbejde og kompetenceudvikling

Vi hos Jørgensen & Søn Multiservice har både en trofast skare af egne kunder og arbejder også som underentreprenører for en lang række samarbejdspartnere. Desuden bestræber vi os på at udvikle vores kompetencer løbende med relevante kurser og videreuddannelse.

Tidligere løsninger

Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt

Vi leverer konkurrencedygtige priser, tilbyder rådgivning med fagfolk samt et uforpligtende tilbud, før arbejdet påbegyndes. Kontakt os allerede i dag via telefon eller mailformularen herunder – og indhent dit tilbud allerede i nu.