Flisebelægning og støttemure

Oversigt

Inden du går igang

Når det gælder brolægning, hvad enten om det handler om en ny indkørsel eller en støttemur for at holde niveauforskelle i haven ved lige, skal arbejdet udføres korrekt. Her kan du trygt lade Jørgensen & Søn Multiservices professionelle brolæggere og anlægsgartnere udføre arbejdet for dig. Vi har erfaring med at bygge holdbare løsninger for støttemure samt flisebelægning til alverdens formål i en lang række af natur-, granit- og betonmaterialer.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du kontakter Jørgensen & Søn Multiservice og beskriver din opgave. Vi tilbyder altid professionel sparring og rådgivning til vores kunder. Tøv derfor ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud omkring din nye flisebelægning eller støttemur til haven.

Vores tilgang

Vi sørger altid for at have vores kunder i fokus. Derfor er det vigtigt, at du altid kan fange os på telefonen og er helt tryg ved korrekt udførelse af arbejdet. Vi har sammenlagt over 30 års erfaring i branchen og har erfaring med at bundsikre, dræne og komprimere støttemure korrekt, så resultatet bliver tilfredsstillende i mange år frem. Ligeledes tilbyder vi kreative og moderniserede løsninger på flisebelægning, hvor vi altid tager hensyn til områdets bund for at undgå sætninger i belægningen.

 

Hos Jørgensen & Søn Multiservice ønsker vi at yde vores bedste service og tager derfor kun én kunde ind ad gangen for netop at være 100 % tilstede og have dig og dine idéer i fokus. Vi ønsker, at du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet og samtidig er helt tryg ved kvaliteten af din ønskede belægning.

Planlægning og udførelse

Før vores professionelle brolæggere og anlægsgartnere påbegynder arbejdet, har du altid mulighed for at få en besigtigelse af din have samt et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at holde os inden for en fælles tidsramme og dit givne budget. I samarbejde med dig udvælger vi også kvalitetstjekkede materialer, der passer til din opgave. Vi sørger altid for at tage hensyn til dig og de omkringliggende arealer.

 

Før arbejdet påbegyndes, gennemtjekker vi løsningens holdbarhed og rådgiver dig omkring bundsikring, dræn og oversvømning for at skabe stabile og tilfredsstillende løsninger. Dertil kan du trygt overlade arbejdet til de professionelle folk bag Jørgensen & Søn Multiservice og behageligt læne dig tilbage, mens vi skaber resultater indenfor den givne tidsramme. Kontakt os derfor allerede i dag, så havens belægninger kan få et nyt og holdbart liv. 

Vi hjælper med at skabe din drømmehave!

Erfaringsbaseret arbejde og kompetenceudvikling

Vi hos Jørgensen & Søn Multiservice har både en trofast skare af egne kunder og arbejder også som underentreprenører for en lang række samarbejdspartnere. Desuden bestræber vi os på at udvikle vores kompetencer løbende med relevante kurser og videreuddannelse.

Tidligere løsninger

Vi kører gerne til nærliggende byer

Ved Jørgensen & Søn Multiservice ønsker vi at imødekomme vores kunders behov. Selvom vores virksomhed er holder til i Vig, betjener vi kunder både lokalt, men også i Holbæk og Odsherred samt fra andre omkringliggende byer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt

Vi leverer konkurrencedygtige priser, tilbyder rådgivning med fagfolk samt et uforpligtende tilbud, før arbejdet påbegyndes. Kontakt os allerede i dag via telefon eller mailformularen herunder – og indhent dit tilbud allerede i nu.