Træfældning Odsherred og Sjælland

Oversigt

Inden du går igang

Træfældning og beskæring er ikke altid en opgave for gør-det-selv-folk. Ved at vælge Jørgensen & Søn Multiservice sikrer du dig et professionelt resultat, hvor sikkerheden er i top.

Vi har stor erfaring med at beskære, topkappe og udføre træfældning i Odsherred og Sjælland, i alverdens størrelser for både private og erhverv. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

Når du kontakter Jørgensen & Søn Multiservice, har du mulighed for at beskrive træets størrelse, adgangsforhold og hvor vores medarbejdere kan lægge de resterende dele af træet. Derudover har du altid mulighed for at få en medarbejder ud og besigtige opgaven samt give et uforpligtende tilbud, før vi går i gang med opgaven.

Vores tilgang

Vi er din professionelle anlægsgartner, når det kommer til træfældning i Odsherred og Sjælland. Vi har et erfarent team af dedikerede fagfolk, der leverer sikre og effektive træfældnings- og beskæringsservices.

Hos Jørgensen & Søn Multiservice har vi en forståelse for vigtigheden i korrekt træfældning, for at bevare dig og din ejendoms sikkerhed. Vi har derfor den rigtige erfaring og er fuldt udstyret til at håndteret til at klare opgaven korrekt, hvor de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger samtidig bliver taget højde for.

Planlægning og udførelse

Når du har beskrevet din træfældnings- eller beskæringsopgave til os og fået en konkurrencedygtig pris på den givne opgave, kan vores erfarne medarbejdere planlægge arbejdet. Her aftaler vi i fællesskab en given tidsramme, om vi skal tage os af affaldet, eller om du selv ønsker at bruge de resterende dele som brænde eller flis til haven.

Vores medarbejdere bestræber sig altid på at yde den bedste service og kommer gerne med kreative forslag til, hvordan opgaven kan løses, hvis du skulle have den mindste tvivl. Derefter kan du trygt lade de professionelle fagfolk hos Jørgensen & Søn Multiservice varetage sig nedfældnings- eller beskæringsopgaven i din have, skulle behovet for træfældning i Odsherred og Sjælland opstå. Vi sørger for, at sikkerheden er i top og altid at yde et tilfredsstillende stykke arbejde.Mulighederne efter din træfældning

Træet der er blevet fældet i dit haveanlæg eller din have, kan bagefter bruges til flere formål. En af de mest almindelige brug af det fældede træ, er som brænde. Nogle træsorter er mere velegnede til brænde, heriblandt er birk, bøg og eg, især gode til dette, simpelt fordi de har et højt energiindhold og brænder godt.

 

Hvis du har kundskaberne til det, kan det måske være du også vil bevæge dig ud i at lave møbler og træværk af dit træ. Her er træsorter som eg, bøg og ask især gode til dette formål, da de er kendt for at være stærke og holdbare, og kan give et flot design. Det kan fx være at du vil forny din terrasse med havemøbler, eller borde og stole til din spisestue.

Hvis du i stedet vil lave forbedringer på din have, kan træet også benyttes effektivt her. Træet kan bruges til at lave træflis og barkflis, der kan benyttes til jordforbedringer i din have. Barkflis er især nyttigt til at holde jorden fugtig og beskytte dine planter imod frost.

Jørgensen & Søn Multiservice tilbyder selvfølge både træfældning i Odsherred og Sjælland, men står også til rådighed, skulle du have spørgsmål angående efterbrug og behandling af træet.

Vi kører gerne til nærliggende byer

Ved Jørgensen & Søn Multiservice ønsker vi at imødekomme vores kunders behov. Selvom vores virksomhed er holder til i Vig, betjener vi kunder både lokalt, men også i Holbæk og Nykøbing Sjælland samt fra andre omkringliggende byer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Træfældning

Vig

1 of 1

Vi hjælper med at skabe din drømmehave!

Vi er stolte af vores løsninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Tidligere løsninger

Kontakt os, så vender vi retur hurtigst muligt

Vi leverer konkurrencedygtige priser, tilbyder rådgivning med fagfolk samt et uforpligtende tilbud, før arbejdet påbegyndes. Kontakt os allerede i dag via telefon eller mailformularen herunder – og indhent dit tilbud allerede i nu.