Profil

Jørgensen & Søn Multiservice

Se mere om hvem du møder

Om Jørgensen & Søn Multiservice
Jørgensen & Søn Multiservice er en anlægsvirksomhed, der befinder sig i Odsherred. Vi står for professionel udførelse af anlægsopgaver for private, erhverv samt bolig- og grundejerforeninger på hele Sjælland. Med over 30 års erfaring i branchen tilsammen er vi yderst servicemindede og har fokus på at løse grønne som grå opgaver til perfektion – og altid indenfor det aftalte budget.

Professionel service

Som kunde hos Jørgensen & Søn Multiservice kan du være sikker på, at vi altid kommer ud og besigtiger den gældende opgave, inden vi giver med et uforpligtende tilbud til dig. Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med arbejdet, så du har lyst til at kontakte os igen en anden gang.


Erfaringsbaseret arbejde og kompetenceudvikling

Vi hos Jørgensen & Søn Multiservice har både en trofast skare af egne kunder og arbejder også som underentreprenører for en lang række samarbejdspartnere. Desuden bestræber vi os på at udvikle vores kompetencer løbende med relevante kurser og videreuddannelse.

Vi imødekommer alle slags opgaver, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Træfældning Odsherred grøn have
anlægsgartner sjælland